Maatregelen ESZET omtrent Coronavirus (Covid-19)

Na alle snelle ontwikkelingen rondom het Coronavirus (Covid-19) en de beslissingen van het kabinet, willen wij u informeren hoe ESZET hier mee om gaat.

Optimalisatie Sokkelsysteem VX

Sinds twee jaar is het nieuwe sokkelsysteem VX van Rittal op de markt. Rittal vond dat het daarom tijd was om de praktische ervaring te analyseren om het sokkelsysteem VX nog beter te maken. Naast de bekende voordelen zoals meer ruimtewinst, montagegemak en flexibiliteit zal aanzienlijk de stabiliteit en vereenvoudigde handling verbeterd zijn.

De nieuwe Prismpack! De historie hergedefinieerd!

De Holophane Prismpack………!

Gedragscode Lichtberekeningen van waarde voor de installateur

ESZET Lighting heeft zich sinds de intrede van de NSVV Gedragscode Lichtberekeningen als vanzelfsprekend gecommitteerd aan dit gedachte goed.

One small step

Weet u nog dat 50 jaar geleden de eerste mens op de maan stond ?

Ontwikkelingen van onze fabrikant 3F Filippi

De ontwikkelingen binnen het assortiment van onze fabrikant 3F Filippi zijn verrassend te noemen! Met de uitbreiding van het “3F Architectural” pakket is een welkome aanvulling gevonden in het voorheen functioneel gerichte assortiment.

ESZET Relatiedag 2019 was een groot succes!

Donderdag 13 juni hebben wij weer met veel plezier de ESZET relatiedag georganiseerd. Graag bedanken wij iedereen die aanwezig was: leveranciers, klanten maar ook medewerkers, sprekers en de catering. Wij kijken terug op een gezellige middag/avond met lekker eten en een goede sfeer.

Prijsvraag Nexans

Afgelopen donderdag 13 Juni was de Eszet relatiedag 2019. Het was een zeer geslaagde middag/avond dankzij de medewerking van onze leveranciers en natuurlijk het grote aantal gasten dat wij mochten ontvangen. Onze leverancier Nexans had een leuke prijsvraag bedacht: hoeveel meter kabel zit er in de viskom.

Nexans MOBIWAY

Misschien heeft u het al wel gezien op onze Eszet Relatiedag van afgelopen donderdag 13 juni, Nexans introduceert een nieuw product namelijk de Mobiway! Het nieuwe gepatenteerde systeem bestaande uit plastic haspels in een nieuw handig formaat en het bijbehorende opklikbaar transport- en afrolsysteem. De haspel verplaatsen en afrollen wordt hierdoor stukken makkelijker. De haspels zijn vele malen lichter dan de traditionele haspels en geven een betere bescherming. Door de geïntegreerde handvaten is de Mobiway beter draagbaar en zo handiger in moeilijke omstandigheden.

ESZET vrachtwagen in Badhoevedorp

Het is je vast niet ontgaan, in februari 2019 is de gepensioneerde Boeing 747 na een spannend en ingewikkeld transport van Schiphol naar de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp gebracht.

123