Website 3F filippi uitgebreid

3F Filippi heeft recent de website uitgebreid met de mogelijkheid om in enkele stappen de juiste configuratie van het 3F Linux lijnsysteem te bepalen!

3F Filippi Catalogus 2020

Ondanks de Corona crisis heeft onze fabrikant 3F Filippi niet stil gezeten.

Nieuw: Nexpand Expresskasten van Minkels

Met de toekomstbestendige Expresskasten uit het recent gelanceerde Nexpand-portfolio biedt Minkels een premium LAN-oplossing tegen een zeer scherpe prijs. Het portfolio bestaat uit 18 kasten en diverse mechanische en kabelmanagementaccessoires.

Maatregelen ESZET omtrent Coronavirus (Covid-19)

Na alle snelle ontwikkelingen rondom het Coronavirus (Covid-19) en de beslissingen van het kabinet, willen wij u informeren hoe ESZET hier mee om gaat.

Optimalisatie Sokkelsysteem VX

Sinds twee jaar is het nieuwe sokkelsysteem VX van Rittal op de markt. Rittal vond dat het daarom tijd was om de praktische ervaring te analyseren om het sokkelsysteem VX nog beter te maken. Naast de bekende voordelen zoals meer ruimtewinst, montagegemak en flexibiliteit zal aanzienlijk de stabiliteit en vereenvoudigde handling verbeterd zijn.

De nieuwe Prismpack! De historie hergedefinieerd!

De Holophane Prismpack………!

Gedragscode Lichtberekeningen van waarde voor de installateur

ESZET Lighting heeft zich sinds de intrede van de NSVV Gedragscode Lichtberekeningen als vanzelfsprekend gecommitteerd aan dit gedachte goed.

One small step

Weet u nog dat 50 jaar geleden de eerste mens op de maan stond ?

Ontwikkelingen van onze fabrikant 3F Filippi

De ontwikkelingen binnen het assortiment van onze fabrikant 3F Filippi zijn verrassend te noemen! Met de uitbreiding van het “3F Architectural” pakket is een welkome aanvulling gevonden in het voorheen functioneel gerichte assortiment.

ESZET Relatiedag 2019 was een groot succes!

Donderdag 13 juni hebben wij weer met veel plezier de ESZET relatiedag georganiseerd. Graag bedanken wij iedereen die aanwezig was: leveranciers, klanten maar ook medewerkers, sprekers en de catering. Wij kijken terug op een gezellige middag/avond met lekker eten en een goede sfeer.

1234