Jubileumactie Minkels

Onze leverancier Minkels viert feest! Viert u mee?

Nieuwe ESZET vrachtwagen

Heeft u de nieuwe ESZET vrachtwagen al zien rijden?

3F Filippi Mirella onder de aandacht van vakblad Project & Interieur

Reeds vele jaren zijn wij naar grote tevredenheid de importeur van het fabricaat 3F Filippi op de Nederlandse markt. Het productportfolio is van oudsher industrieel en functioneel getint, echter ondergaat sinds enkele jaren een transitie naar armatuur modellen en series waarbij vormgeving en esthetiek de grondbeginselen zijn bij het productontwerp. Als onderdeel van de nieuwe 3F Architectural line, is het armatuur 3F Mirella een pareltje die inmiddels binnen Europa goed ontvangen is. Ook het prestigieuze vakblad PI, Project & Interieur heeft het licht gezien van de Mirella!

Het nieuwe Minkels Magazine is uit!

Graag delen wij met trots het nieuwste Minkels Magazine met u. Deze editie staat weer vol met interessante en relevante klantcases, actuele productintroducties en de laatste marktontwikkelingen. Daarnaast staat er ook een leuk artikel over het 70 jarig bestaan van Minkels in. Kortom; een magazine vol interessante items!

Garantiebepaling WireXpert Softing

WireXpert 36 maanden garantie

Nieuws van onze leverancier Rittal

Sokkelsysteem VX: Eén sokkel voor elke situatie

ESZET Relatiedag 2018

Donderdag 7 juni 2018 was de jaarlijkse ESZET Relatiedag. Dit jaar was de relatiedag eerder dan verleden jaren. Daardoor waren er ook veel meer klanten aanwezig. Er was heerlijk eten, prachtig weer en een goede sfeer: de ESZET relatiedag 2018 was een groot succes!

Nieuwsbrief Nexans

Graag delen wij met u de laatste nieuwsbrief van onze leverancier Nexans.

Productinformatie Rittal B.V.

Graag delen wij met u de nieuwste productinformatie van onze leverancier Rittal B.V..

Tijd voor een feestje!

Afgelopen maand hadden wij twee jubilarissen in het bedrijf. Zo is Tiny al 40 jaar in dienst en Robert-Jan 12,5 jaar in dienst. Komende maanden hebben wij nog een aantal jubilarissen in het bedrijf. In mei is Jerry 25 jaar in dienst, Coby is in juni 25 jaar in dienst en Mark Lagerwij is er even tussen uit geweest maar wij willen er toch even bij stil staan dat hij al een tijdje geleden 12,5 jaar in dienst was. Proficiat!

123