Prijsvraag Nexans

Afgelopen donderdag 13 Juni was de Eszet relatiedag 2019. Het was een zeer geslaagde middag/avond dankzij de medewerking van onze leveranciers en natuurlijk het grote aantal gasten dat wij mochten ontvangen. Onze leverancier Nexans had een leuke prijsvraag bedacht: hoeveel meter kabel zit er in de viskom.

Nexans MOBIWAY

Misschien heeft u het al wel gezien op onze Eszet Relatiedag van afgelopen donderdag 13 juni, Nexans introduceert een nieuw product namelijk de Mobiway! Het nieuwe gepatenteerde systeem bestaande uit plastic haspels in een nieuw handig formaat en het bijbehorende opklikbaar transport- en afrolsysteem. De haspel verplaatsen en afrollen wordt hierdoor stukken makkelijker. De haspels zijn vele malen lichter dan de traditionele haspels en geven een betere bescherming. Door de geïntegreerde handvaten is de Mobiway beter draagbaar en zo handiger in moeilijke omstandigheden.

ESZET vrachtwagen in Badhoevedorp

Het is je vast niet ontgaan, in februari 2019 is de gepensioneerde Boeing 747 na een spannend en ingewikkeld transport van Schiphol naar de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp gebracht.

Jubileumactie Minkels

Onze leverancier Minkels viert feest! Viert u mee?

Nieuwe ESZET vrachtwagen

Heeft u de nieuwe ESZET vrachtwagen al zien rijden?

3F Filippi Mirella onder de aandacht van vakblad Project & Interieur

Reeds vele jaren zijn wij naar grote tevredenheid de importeur van het fabricaat 3F Filippi op de Nederlandse markt. Het productportfolio is van oudsher industrieel en functioneel getint, echter ondergaat sinds enkele jaren een transitie naar armatuur modellen en series waarbij vormgeving en esthetiek de grondbeginselen zijn bij het productontwerp. Als onderdeel van de nieuwe 3F Architectural line, is het armatuur 3F Mirella een pareltje die inmiddels binnen Europa goed ontvangen is. Ook het prestigieuze vakblad PI, Project & Interieur heeft het licht gezien van de Mirella!

Het nieuwe Minkels Magazine is uit!

Graag delen wij met trots het nieuwste Minkels Magazine met u. Deze editie staat weer vol met interessante en relevante klantcases, actuele productintroducties en de laatste marktontwikkelingen. Daarnaast staat er ook een leuk artikel over het 70 jarig bestaan van Minkels in. Kortom; een magazine vol interessante items!

Garantiebepaling WireXpert Softing

WireXpert 36 maanden garantie

Nieuws van onze leverancier Rittal

Sokkelsysteem VX: Eén sokkel voor elke situatie

ESZET Relatiedag 2018

Donderdag 7 juni 2018 was de jaarlijkse ESZET Relatiedag. Dit jaar was de relatiedag eerder dan verleden jaren. Daardoor waren er ook veel meer klanten aanwezig. Er was heerlijk eten, prachtig weer en een goede sfeer: de ESZET relatiedag 2018 was een groot succes!

1234