Na alle snelle ontwikkelingen rondom het Coronavirus (Covid-19) en de beslissingen van het kabinet, willen wij u informeren hoe ESZET hier mee om gaat.

ESZET volgt de richtlijnen van het RIVM

De gezondheid van u en onze medewerkers staat voorop. Daarom hebben wij intern besloten dat medewerkers die klachten hebben van verkoudheid/griep vanuit huis zullen werken.

Daarnaast houden wij de aanbevolen afstand (1,5 meter) van elkaar om eventuele besmetting te voorkomen.

Wij maken alleen nog gebruik van papieren handdoekjes.

Wij schudden geen handen meer.

Wij zorgen ervoor dat er overal in ons gebouw desinfecterende gel staat zodat onze medewerkers en bezoekers hun handen ieder moment van de dag kunnen desinfecteren. Onze chauffeurs hebben ook desinfecteergel in de bussen/vrachtwagens liggen.

Aftekenen gebeurd op de bonnen met uw eigen pen en zo min mogelijk digitaal. Onze chauffeurs zullen de goederen buiten voor u klaar zetten zodat u het naar binnen kunt brengen.

Onze vestigingen zijn geopend

In Harderwijk en in Goes zijn onze vestigingen geopend en wij blijven goed bereikbaar. Uw bestellingen kunnen telefonisch, per e-mail of via de webshop geplaatst worden.

Onze voorraad is op peil

Op het moment is onze voorraad op peil en kunnen wij leveren binnen de levertijden die u van ons gewend bent. We houden de situatie nauwkeurig in de gaten met onze leveranciers en zullen er alles aan doen om de voorraad op peil te houden.

Geplande afspraken worden verzet

Al onze buitendienst medewerkers zijn werkzaam vanuit huis, hierdoor zullen indien mogelijk de geplande afspraken via de telefoon plaats vinden. Als dit niet mogelijk is zullen de afspraken verzet worden naar een ander moment.

ESZET wil u graag danken voor uw begrip. Indien de maatregelen van het kabinet worden aangescherpt zullen wij dit beleid volgen. Uiteraard zullen wij u dan weer op de hoogte brengen van de eventuele gevolgen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

ESZET staat voor u klaar om u te helpen in deze bijzondere tijd. Wij wensen iedereen heel veel sterkte.