EECV Europoort

Bij EECV, Erstoverslagbedrijf Europoort is licht een belangrijk onderdeel van het waarborgen van veiligheid voor de werknemers. Goede en veilige werkverlichting is van essentieel belang. Over het enorme terrein wordt continu gewerkt met enorme machines, bij zonnig weer, maar ook in weer en wind tijdens de donkere dagen. In samenwerking met de installateur wordt er nu stapsgewijs gewerkt aan de ombouw naar led verlichting en het upgraden van de lichtniveau’s. De eerste armaturen zijn inmiddels geplaatst. Na de bouwvak zullen de volgende stappen gezet gaan worden met betrekking tot het plaatsen van hoge masten die het terrein overall goed in het licht zullen zetten.

Gebouw 362 vml Vliegbasis Valkenburg

Rijksvastgoedbedrijf is al enkele jaren bezig haar vastgoed te revitaliseren, anderszins qua gebruik in te vullen of soms zelfs af te stoten.

Ausnutria Heerenveen duurzaam verlicht

Melkpoeder voor baby’s is een product waar wereldwijd grote vraag naar is!

"3F Six op grote hoogte"

De 3F SIX van onze fabrikant 3F Filippi is een niet alledaags armatuur…..maar er zijn natuurlijk soms ook niet alledaagse projecten.

Zwembad Helsdingen Vianen om naar led

Recent zijn in Zwembad Helsdingen te Vianen de oorspronkelijke Holophane Lobay gasontlading armaturen in het doelgroepenbad vervangen voor de nieuwste led oplossing, de Holophane Prismpack LED!

Milieustraat Wetterskipsdiep Sneek

Recent is de conventionele verlichting op het Milieupunt Wetterskipsdiep in Sneek vervangen voor duurzame led verlichting.

AVR Duiven kiest voor LED

Soms gaan dingen gelijk goed……, echter soms niet, tot onze spijt. Zo ook bij AVR in Duiven….

Van der Valk Ridderkerk parkeervoorziening

Vorig jaar is een geheel nieuwe extra parkeermogelijkheid gecreëerd bij Hotel Van der Valk in Ridderkerk.

Sporthal de Altis Rijswijk

Sporthal de Altis in Rijswijk is ongeveer 2 weken geleden opgeleverd.

Zaanse Schans

De Zaanse schans, niet alleen bekend om zijn Zaanse Huisjes maar ook zeker om de Chocolade.

123456...8