Sportboulevard Dordrecht gaat om naar led!

Ten tijde van de bouw medio 2008 waren wij betrokken bij de verlichting van de diverse sport ruimtes van de Sportboulevard Dordrecht. Dit project betreft een schaatsbaan, een ijshockeyhal, een internationaal wedstrijdbad, doelgroepenbad, recreatief bad, sporthal en turnhal.

MECC Maastricht gaat voor slimme parkeerverlichting

Het MECC in Maastricht, bekend bij menigeen van de concerten van Andre Rieu en de wereldberoemde TEFAF kunst beurs, is enorme stappen aan het zetten qua verduurzaming. Verlichting, dakisolatie, zonnepanelen etc etc

Indoor atletiekhal op niveau

Al eerder toonden wij u enkele foto’s van de nieuwe sportaccommodatie in Breda in wording.

Sportcentrum Caland Amsterdam gaat voor PrismaLED!

Tijdens de afgelopen zomervakantie is er hard gewerkt in Amsterdam! Sportcentrum Caland is voorzien van nieuwe duurzame led verlichting!

Basketbal ZZ Leiden verlicht op internationaal topniveau

Leiden is een Topsporthal en Breedtesporthal rijker! En wat voor eentje!

EEW - verlichting portiersloge

EEW, Energy from Waste, de verwerker van huisafval en bedrijfsafval waarmee op efficiënte wijze energie wordt opgewekt! Zodoende veranderd uw huisafval in stroom uit het stopcontact! Naast de continue optimalisering van de interne processen om tot een zo duurzaam mogelijk proces te komen met minimale emissie, was ook de portiersloge toe aan een verduurzaming. Een volledig nieuw gebouw met aan- en afrij routes, weegbruggen, bezoekersparkeerplaatsen etc etc waren onderdeel van dit project. Naast de industriële verlichting op de locatie mochten wij hier ook weer de terreinverlichting adviseren en leveren, als ook de verlichting in de portiersloge zelf. Het resultaat mag er zijn!

Zwembad de Watertuin in Rucphen

Licht en water…….

Parkeerterrein De Mekúljes Hindeloopen helder en duurzaam verlicht

Recent is de openbare parkeerplaats “De Mekúljes”, welke grenst aan de jachthaven van Hindeloopen, voorzien van nieuwe led verlichting.

Tata Steel verduurzaamt de HTD met blije gezichten als gevolg

Het is fantastisch als de klant zelf positieve berichten intern verspreid naar de medewerkers via hun intranet

Industriele proces installaties verlichten

Industriële installaties zijn soms best wel complex, vooral als er veel piping aanwezig is. Wanneer je op voorhand de 3D tekeningen krijgt van een procesinstallatie en gevraagd wordt daar een lichtadvies bij te geven, dan lijkt het soms complexer dan het uiteindelijk in de praktijk is.

123456...11