COVRA Borssele breidt opslag bunker uit

De Centrale Organisatie voor Radioactief Afval, kortweg COVRA in Borssele staat garant voor het op veilige wijze opslaan van radioactief afval. Door het langer openhouden van de kerncentrale in Borssele, was het noodzakelijk om extra opslag capaciteit te realiseren voor dit afval.

Nieuwbouw Havep Goirle

HAVEP uit Goirle, voor menigeen bekend als dé fabrikant van kwalitatief hoogwaardige werkkleding, heeft recent haar intrek genomen in haar nieuwbouw locatie.

Postillion hotel Strand Nulde

Postillion hotel Strand Nulde heeft recent het parkeerterrein volledig onder handen genomen qua straatwerk, afwatering en groenvoorziening. En natuurlijk kon nieuwe duurzame led verlichting niet achterblijven.

Sporthal Yvonne van Gennip Haarlem

Sporthal Yvonne van Gennip Haarlem

RBK Group verhuist naar nieuwe locatie

RBK Group uit Deventer is adviseur binnen de voedselindustrie. Recent is RBK verhuist naar een nieuwe locatie. Ver was het niet, het was per slot van rekening naar de overkant van de straat.

Autobedrijf Heersmink Harderwijk - ESZET Lighting

Recent heeft Autobedrijf Heersmink uit Harderwijk de werkplaats laten voorzien van nieuwe led verlichting.

3F Filippi Diagon toegepast in kantoor ESZET Handelsgroep

3F Filippi Diagon…….. Armaturen voor utiliteit toepassing die met optische lichtgevende cellen een optimale verblindingvrije en superieure gelijkmatige verlichting voor bijvoorbeeld uw kantoor kunnen realiseren.

Kantoorverlichting Neenah Coldenhove Eerbeek

Lage luminantie bij kantoorverlichting?

Steunpunt Warnsveld

Het Steunpunt van provincie Gelderland te Warnsveld is verduurzaamd met nieuwe led verlichting.

Terreinverlichting Van der Wiel

In opdracht van Van der Wiel uit Drachten heeft EQUANS Services Noord ESZET gevraagd om mee te denken in de terrein verlichting.

123456...10