VDL Nedcar in Born

VDL Nedcar in Born, Nederlands trots in de automobiel industrie en fabrikant van de BMW X1 en de Mini, heeft enige tijd geleden het parkeerterrein voor de medewerkers drastisch vergroot.

Tuincentrum Natuurlijk Tilburg

Tuincentrum Natuurlijk te Tilburg is sinds kort gevestigd op de Rugdijk. Samen met de Gamma en dierenspeciaalzaak Animal Center biedt dit de Tilburgenaar een ruime keus voor huis, tuin en dier benodigdheden.

Neenah Coldenhove gaat voor duurzaamheid!

Neenah Coldenhove, welke al vele jaren in het landelijke Eerbeek gevestigd is, gaat voor duurzaamheid!

Nieuwe verlichting bij Ammeraal beltech

Ammeraal Beltech, leidend producent op het gebied van transportbanden, heeft op haar productielocatie in Heerhugowaard energiezuinige buitenverlichting van Holophane geïnstalleerd.

Parkeergarage Strand Scheveningen

Nadat de vele strandgasten afgelopen zomer de badplaats Scheveningen weer verlaten hadden, is de Parkeergarage Strand (vh Parking Scheveningen Bad) volledig voorzien van nieuwe LED verlichting.

Terreinverlichting kantoor Berenschot te Utrecht

Kenmerkend aan het Europaplein te Utrecht is het kantoorpand van Organisatie adviesbureau Berenschot! Menig Utrechter kent dit punt als een waar “landmark” welke boven menig gebouw in de omgeving uitsteekt.

Parkeergarage Anklaar Apeldoorn

De bouw van de bovenliggende woningen alsmede het vernieuwde winkelcentrum De Anklaar in Apeldoorn is nog in volle gang, echter de parkeergarage is sinds verleden week open voor publiek!

Highmast Armaturen van Holophane bij VDL Nedcar Born

VDL Nedcar Born beschikt over grote terreinen vol met auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Nieuw geproduceerde auto’s….. auto’s van het personeel…… vrachtwagens van toeleveranciers….. het is één en al auto’s in Born!

Huuskes Nijkerk kiest voor 3F diagon

Huuskes heeft op haar vestiging in Nijkerk de verlichting in het kantoor verduurzaamd door toepassing van led verlichting.

Sporthal Bosbadhal Emmeloord

De Gemeente Noordoostpolder heeft de sporthal de Bosbadhal te Emmeloord recent voorzien van nieuwe led verlichting.

1234567