Neenah Coldenhove gaat voor duurzaamheid!

Neenah Coldenhove, welke al vele jaren in het landelijke Eerbeek gevestigd is, gaat voor duurzaamheid!

Nieuwe verlichting bij Ammeraal beltech

Ammeraal Beltech, leidend producent op het gebied van transportbanden, heeft op haar productielocatie in Heerhugowaard energiezuinige buitenverlichting van Holophane geïnstalleerd.

Parkeergarage Strand Scheveningen

Nadat de vele strandgasten afgelopen zomer de badplaats Scheveningen weer verlaten hadden, is de Parkeergarage Strand (vh Parking Scheveningen Bad) volledig voorzien van nieuwe LED verlichting.

Terreinverlichting kantoor Berenschot te Utrecht

Kenmerkend aan het Europaplein te Utrecht is het kantoorpand van Organisatie adviesbureau Berenschot! Menig Utrechter kent dit punt als een waar “landmark” welke boven menig gebouw in de omgeving uitsteekt.

Parkeergarage Anklaar Apeldoorn

De bouw van de bovenliggende woningen alsmede het vernieuwde winkelcentrum De Anklaar in Apeldoorn is nog in volle gang, echter de parkeergarage is sinds verleden week open voor publiek!

Highmast Armaturen van Holophane bij VDL Nedcar Born

VDL Nedcar Born beschikt over grote terreinen vol met auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Nieuw geproduceerde auto’s….. auto’s van het personeel…… vrachtwagens van toeleveranciers….. het is één en al auto’s in Born!

Huuskes Nijkerk kiest voor 3F diagon

Huuskes heeft op haar vestiging in Nijkerk de verlichting in het kantoor verduurzaamd door toepassing van led verlichting.

Sporthal Bosbadhal Emmeloord

De Gemeente Noordoostpolder heeft de sporthal de Bosbadhal te Emmeloord recent voorzien van nieuwe led verlichting.

Wehkamp Zwolle

Voor de bouwvakperiode heeft Wehkamp in Zwolle de uitbreiding van het logistiek centrum met bijbehorend kantoor in gebruik genomen.

Friesland Campina Leeuwarden

Friesland Campina Leeuwarden heeft recent 2 verdiepingen in haar hoofdkantoor gerenoveerd. Gezocht werd naar een betaalbare LED vervanging voor de oorspronkelijke bandraster T5 armaturen. Gekozen werd voor een panel armatuur van het fabricaat Auralight welke natuurlijk in basis niet in het bandraster paste, echter met behulp van de kwaliteiten van de plafondbouwer met blindplaten en nieuwe dwarsprofielen een acceptabele oplossing gevonden.

1234567