Sealane Coldstorage Eemshaven

'Sealane Coldstorage and Terminals’ in het hoge noorden aan de Eemshaven, heeft recent haar nieuwe onderkomen in gebruik genomen.

Huuskes DKW Enschede

Huuskes te Enschede is zeer recent op de locatie Droog Kruideniers Waren (DKW) voorzien van nieuwe LED verlichting. In de hogere opslaghal zijn de 3F Filippi LEM armaturen toegepast met verschillende lichtkarakteristieken.

Vischmarkt Harderwijk

Eind jaren 90 heeft de Gemeente Harderwijk de sfeervolle en karakteristieke Vischmarkt voorzien van grondinbouwarmaturen van ons fabricaat Wibre. Destijds is gekozen voor armaturen voorzien van hogedruk natrium lichtbronnen vanwege de warme gele kleur welke sfeervol en rustiek de ambiance van het plein versterkte tijdens de avonduren. De stadsmuur, de bomen en zelfs enkele kenmerkende woningen aan de Vischmarkt werden uitgelicht.

Gemeente Amsterdam kiest voor LED sporthalverlichting!

Afgelopen zomerperiode hebben we vol trots voor de Gemeente Amsterdam t.b.v. meerdere (top)sporthallen nieuwe LED verlichting mogen leveren. Speerpunt daarbij waren 2 de topsporthallen, te weten Hal 1 van Sporthallen Zuid achter het Olympisch Stadion alsmede de Apollohal welke voor menig liefhebber een basketbalmekka is!

Parkeervoorziening OVG te Rotterdam

Parkeren is en blijft een dagelijkse frustratie voor menigeen. Waar zet ik veilig en vertrouwd mijn auto neer én liefst ook nog dicht bij mijn werk!?

MGGZ Zwolle Terreinverlichting

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar de combi van modern en klassiek kan vaak prima samen. Het schitterende nostalgische pand van de MGGZ te Zwolle is recentelijk voorzien van nieuwe LED verlichting rondom het pand. Toegepast zijn de Holophane Vista Junior armaturen aangevuld met de Denver Elite Wall aan enkele gevels.

Tata Centrale Werkplaats locomotief smeerkuilen

Recent heeft Tata IJmuiden de smeerkuil verlichting van de locomotieven werkplaats vervangen voor een duurzame LED oplossing. Na goed onderling overleg met de opdrachtgever omtrent een passende oplossing is gekozen is voor armaturen van het fabricaat Sammode, welke in deze kwetsbare situatie extreem slagvast zijn uitgevoerd. De armaturen zijn qua maatvoering zodanig gekozen dat ze goed in de bestaande uitsparingen passen en daarbij ook nog praktisch goed te installeren waren. Zodoende hoefde er geen aanpassing gedaan te worden aan de bouwkundige situatie. Na de eerste positieve reacties in de eerste gerealiseerde smeerkuil werden de medewerkers zodanig enthousiast dat in een zeer korte termijn nadien de overige smeerkuilen ook gelijk vervangen werden.

VION Leeuwarden

VION Food Group, met haar hoofdkantoor in Boxtel, is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopondersteunende kantoren in 13 landen wereldwijd. Medio 2017 heeft VION haar nieuwbouwlocatie in Leeuwarden succesvol in gebruik genomen. Deze locatie heeft al menig (h)erkenning gekregen op het gebied van duurzaamheid en heeft dan ook een BREEAM “Very Good” score behaald. De verlichting in de runderslachterij is uitgevoerd met 3F Filippi Linda LED armaturen welke voldoen aan de HACCP filosofie en met een brede ervaring in de voedselindustrie ook hier goed tot zijn recht kwamen.

Sporthal TU Delft

De TU Delft beschikt over meerdere bestaande sporthallen en heeft sinds kort de beschikking over een geheel nieuw gebouwde overdekte multifunctionele binnensport accommodatie. Deze sporthal is verlicht met Holophane Haloprism armaturen die inmiddels op meerdere locaties door het land toegepast worden bij diverse binnensport accommodaties.

Sporthal In de Biessen Hoensbroek

Eind jaren ’90 mochten wij de sporthal In de Biessen in Hoensbroek reeds in opdracht van de gemeente Heerlen voorzien van een efficiënte lichtoplossing van onze fabrikant Holophane. Destijds nog met puntverlichtingsarmaturen van het type Lobay 400W MVR. Toepassing van puntverlichting in sporthallen was toen in Nederland nog redelijk uniek ondanks dat onze oosterburen hier al veel vaker gebruik van maakten. Sinds begin van deze eeuw is punt verlichting voor indoor sportaccommodaties echter in bloei geraakt.

123456