Promessa Deventer

Promessa Deventer, verwerker van vleesproducten voor onder andere de Coop supermarkt keten, heeft recent op de bestaande locatie een nieuwbouw uitbreiding kunnen realiseren. Deze nieuwbouw welke volgens de BREEAM methodiek ontworpen en uitgevoerd is, is een project waar 3F Filippi Linda LED armaturen zijn toegepast welke uitermate geschikt zijn voor deze HACCP omgeving. Aan de gevel bij de loading dock hangen Holophane V-max armaturen welke in de donker uren van de dag de chauffeurs voorzien van een veilige en comfortabele werkverlichting.

Tata PEFA

Bij de PEFA (pelletfabriek) van Tata IJmuiden zijn recent nieuwe armaturen gemonteerd bij de Vormerij alsook bij de AVI. De PEFA is de fabriek waar van ruw ijzererts met additieven de pellets gemaakt worden welke als “brandstof” dienen voor de hoogovens. Bij de AVI wordt het afval hiervan verwerkt. Vanwege de hoge vervuilingsgraad op deze locaties, alsmede vanwege de hoge omgevingstemperatuur is gekozen voor toepassing van de Holophane Haloprism armaturen. Deze armaturen voorzien van PrismaLED™ techniek waren reeds eerder succesvol toegepast bij de aanbouw van de OXY fabriek wat voor enkele techneuten op andere locaties aanleiding was om dit type armatuur ook elders toe te passen. De armaturen bij de Vormerij branden in principe 24/7 zonder dynamische stuur mogelijkheden obv aanwezigheidsdetectie of dergelijke. Om de overdimensionering van het lichtplan obv de lange levensduur van het armatuur dan ook duurzaam toe te passen is gekozen is voor een Constant Lumen Ouput (CLO) optie.

Verduurzaming (top)sporthallen Amsterdam

Zeer recent heeft de gemeente Amsterdam een GO gegeven voor de renovatie van 6 multifunctionele binnensportaccommodaties in onze hoofdstad. Belangrijkste discipline daarbij was de verduurzaming van de verlichting naar LED. Tevens was daarbij de wens om de verlichting op te schalen qua wedstrijdverlichting. Wij zijn blij en trots dat de gemeente voor onze lichtoplossing gekozen heeft!

Project Remako Biddinghuizen

Er wordt op dit moment hard gewerkt op het terrein bij de firma Remako in Biddinghuizen! Deze handelsonderneming in papier en karton wordt o.a. voorzien van LED terreinverlichting. Zoals al meerdere malen eerder gerealiseerd bij grotere terreinen, is ook hier een voorstel gemaakt met de Holophane V-max en HMAO armaturen. Met deze duurzame en licht technisch zeer efficiënte armaturen kon een geoptimaliseerd lichtplan gerealiseerd worden. Doelstelling was een gemiddelde verlichtingssterkte van 10 lux op het parkeerterrein en 50 lux gemiddeld op het overige terrein waar vrachtwagens rangeren, keren etc.

Royal Duyvis Wiener Koog aan de Zaan

Eind 2016 heeft Royal Duyvis Wiener één van de productiehallen verduurzaamd middels de vervanging van traditionele verlichting naar nieuwe LED verlichting. De bestaande 66 stuks 400W HPI armaturen werden vervangen voor 36 stuks LED armaturen! Door toepassing van de Holophane Haloprism armaturen wordt een prettige en heldere werkverlichting van 500 lux op de vloer bereikt. Het PrismaLED™ systeem draagt zorg voor een optimale gelijkmatigheid en minimale schaduwwerking als gevolg van de geoptimaliseerde verticale verlichtingssterktes, en dat alles bij het sterk gereduceerde aantal armaturen!

DC Nutricia Zoetermeer

Nutricia in Zoetermeer, voor menigeen een herkenbaar punt vlak langs de A12 richting Den Haag, maakt inmiddels al weer vele jaren gebruik van de duurzame (LED) verlichting oplossingen van ons fabricaat 3F Filippi. De optimale geschiktheid voor HACCP omgevingen en de brede range aan mogelijkheden van de 3F Filippi Linda LED serie heeft er aan bijgedragen dat ook bij de recente renovatie van het distributiecentrum van Nutricia Zoetermeer de Linda LED in een speciale diepstralende versie is toegepast. De hoogglans aluminium diepstralende spiegel, welke geïntegreerd is in het armatuur, zorgt er voor dat het licht optimaal naar beneden gestuurd wordt. Het gewenste lichtniveau is zelfs op deze hoogte in de verschillende stellingpaden alsmede in het expeditie deel dan ook naar tevredenheid van de gebruikers significant verbeterd ten opzichte van de oude situatie.

Sortiva VSI hal te Alkmaar

Sortiva is een zelfstandig opererende afval verwerker en is dochter onderneming van HVC en de firma GP Groot. Sortiva is gevestigd op meerdere locaties in Nederland. Voor de nieuwbouw VSI hal (vuil sortering) op locatie Alkmaar die medio 2017 gerealiseerd is, werd de kans aangegrepen om een geheel nieuwe oplossing te onderzoeken met LED als uitgangspunt.

Avicenna College Rotterdam

Enige weken geleden heeft het Avicenna College uit Rotterdam zijn intrek genomen in haar nieuwe optrek. Het oude schoolgebouw is volledig gestript en tevens voorzien van een nieuwe aanbouw om zodoende een geheel nieuw en fris pand te kunnen betrekken. Het binnenplein is voorzien van decoratieve bolder armaturen van ons fabricaat Holophane die sfeervol dit recreatieve binnenplein zullen verlichten. De Factor Small armaturen aan de voorzijde van het pand zullen op functionele wijze het voorterrein verlichten. Wij wensen de studenten veel leerplezier op deze mooie locatie nabij Ahoy.

Grand Vision Soesterberg

Grand Vision heeft haar hoofdkantoor in de mooie bosrijke omgeving van Soesterberg. Zij is het moederbedrijf van onder andere de winkelketens Pearle en Eye Wish opticiens. Door de noodzakelijke uitbreiding van het bestaande parkeerterrein is tevens de mogelijkheid aangepakt om de verlichting te optimaliseren.

1234567