PMC Delfzijl gaat binnenkort het productieproces opstarten en de verlichting van Holophane en 3F Fillippi (ESZET), vakkundig geplaatst door Eekels Technology B.V., draagt bij aan een goede en veilige werkomgeving.

PMC verwerkt verontreinigd staal in verschillende stappen tot schoon staal. Dit proces, onder andere bestaande uit smelten, is een zware industriële toepassing waardoor er gekozen is voor de Haloprism in deze ruimtes. Deze ruimtes zijn na het opstarten van de recycler louter onder vakkundige begeleiding en strikt PBM regiem toegankelijk waardoor levensduur een belangrijk aspect is.

Daarnaast is de haloprism in het verticale lichtniveau erg sterk waardoor het licht ook in de 23 meter hoge halen zeer gelijkmatig is en veel rendement geeft op de vloer. Door het VENTURI effect wordt de levensduur verlengd doordat het armatuur een eigen luchtverplaatsing genereerd en hierdoor blijft ook de glazen afscherming schoner in deze zware industriële ruimtes.

De technische ruimtes zijn v.v. de Linda Led, een zeer slagvast armatuur met een hoge lichtopbrengst en ook hier een goede verticale lichtsterkte.

Al met al een zeer geslaagd project en PMC kan beginnen met het schoner maken van de staal industrie.